perjantai 16. toukokuuta 2014

Lunta tulvillaan on raikas kevätsää

No saapuihan ne mun odottamat ja paikallisten kertomat toukokuun lumisateet :) Ei tämä kuitenkaan ole ihan normaalitilanne vaan kuuleman perusteella aika harvinainen ilmiö. Onkohan tämä nyt sitä globaalia ilmastonmuutosta..? Nämä lumiset kuvat on otettu tällä viikolla.





Eurovaalitkin olisivat menossa, mutta nyt käy sillä lailla, että meikäläisen ääni menee nukkuvien puolueelle. Ei voi kuin ihmetellä, miksi Mongolian "suurilukuisella suomiyhteisöllä" ei ole ennakkoäänestysmahdollisuutta. Eli siis kaikki, joilla on mahdollisuus äänestää, niin tehkää se. No niin, sainpas tähänkin postaukseen yhteiskunnallisen ulottuvuuden.

Kun kerta olen päässyt myös ruoka-annosten kuvauksissa itse asiaan niin seuraavassa kuvattuna yksi mahdollisuus. Kyseinen jauhosuikalelihamössö oli ensimmäisiä täällä syötyjä ruokia ja siitä lähtien se on säilynyt omalla ruokalistalla. Pomon mukaan kaikki ulkomaalaiset pitävät tästä, varmasta valinnasta.


1 kommentti:

  1. täällä suomessakin ja kajaanissa nyt noin 4 astetta ja vettä tulee, joten ei täälläkään nyt kovin kesäinen ilma ole :)

    VastaaPoista